Sky: 'Ajax betaalt bijna 20,5 miljoen voor Tadic'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax betaalt volgens het Engelse Sky Sports achtien miljoen pond, omgerekend zo'n 20,4 miljoen euro, voor Dusan Tadic. De Engelsen laten weten dat Ajax en Southampton bijna een akkoord hebben bereikt.

Het bedrag wat Sky Sports noemt is opvallend te noemen, omdat Nederlandse media - waaronder De Telegraaf - eerder schreven dat Tadic voor een gelimiteerde transfersom van 17,1 miljoen euro overgenomen zou worden. Dat bedrag lijkt nu nog iets hoger te liggen, mits Sky Sports het bij het juiste eind heeft. Mogelijk is het dat hier tekengeld en salaris voor de speler en zijn zaakwaarnemer in is meegenomen. In dat geval zou Ajax zo'n 3,3 miljoen euro aan tekengeld en salaris betalen aan Tadic.

De verwachting is dat Tadic, die zijn jawoord al heeft gegeven aan Ajax, binnen afzienbare tijd een contract voor vier jaar tekent in Amsterdam. Zowel directeur spelersbeleid Marc Overmars als trainer Erik ten Hag liet al weten dat de transfer nagenoeg rond is. Donderdagavond speelt Tadic met zijn land Servië het laatste groepsduel op het WK tegen Brazilië. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/113606/sky-ajax-betaalt-bijna-205-miljoen-voor-tadic

Gegevens