Samenvatting van Ajax in het Olympisch tegen Anderlecht

Bron: www.ajaxlife.nl

Ja, Ajax ging onderuit. En ja, het spel van Ajax viel in de tweede helft nogal tegen. Maar ja, we hebben eindelijk weer eens beelden van Ajacieden in het Olympisch Stadion en die delen we graag met jullie. Zo kan iedereen ook gelijk even bekijken wat er beter moet.

De ploeg van Erik ten Hag bevindt zich middenin een race tegen de klok. Over krap twee weken wacht de eerste serieuze krachtmeting, als Sturm Graz zich meldt voor een belangrijk duel in de Europese voorronde. Is Ajax er al klaar voor? Nee, nog niet.

Het eerste halfuur tegen Anderlecht is best aardig, al oogde het elftal toen ook kwetsbaar wanneer het moest omschakelen of eventjes achteruit werd gedrukt. De ploeg voetbalde zonder fundament van een goede verdediging, want er ontbraken in de laatste linie diverse spelers.

Als het achterin een beetje wankel is, voetbal je toch minder fijn. Dat bleek vrijdag ook wel in het Olympisch Stadion, want Anderlecht maakte optimaal gebruik van de steken die Ajax liet vallen. Ivan Santini maakte namens Paars-Wit ook nog eens een fraaie treffer, waardoor er 1-3 op het scorebord kwam te staan.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24353

Gegevens

Onderwerpen: Omschakelen