SV Werder Bremen

Klaassen: 'Fanatieke sfeer zeker invloed op PAOK'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Als iemand weet hoe het is om namens Ajax te scoren tegen PAOK Saloniki dan is het Davy Klaassen. De oud-speler van de Amsterdamse club wist drie jaar geleden in het uitduel met de Griekse topclub tweemaal te scoren, waardoor het tweeluik met PAOK Saloniki (1-2) gewonnen werd. ‘Het was geen mooie wedstrijd, maar het was wel lekker dat we uiteindelijk doorgingen’, zegt Klaassen vanuit het Beierse Grassau waar hij met Werder Bremen op trainingskamp is tegenover Ajax Showtime.

Huis familie Nouri wordt verbouwd zodat hij thuis verzorgt kan worden

Bron: ajaxfanzone.nl

Twee jaar nadat Abdelhak Nouri  in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in Oostenrijk ligt hij nog altijd in het ziekenhuis. Het is de bedoeling dat hij binnenkort terugkeert naar zijn ouderlijk huis. “Ze zijn nu het huis aan het verbouwen, omdat ze hem thuis willen verplegen”, zo meldt journalist Willem Vissers, die in contact staat met de familie Nouri.

Overmars getipt: ‘Klaassen heeft geroepen dat hij terug wil’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax moet proberen Davy Klaassen deze zomer terug te halen, zo denkt Aletha Leidelmeijer. De FOX Sport-presentatrice zegt in een interview met FC Groundhop dat de Amsterdammers genoeg geld hebben om de middenvelder los te weken bij Werder Bremen.

“Ik zou Klaassen terughalen”, antwoord Leidelmeijer op de vraag wie Ajax zou moeten kopen. “Omdat hij het goed doet in Duitsland en hij heeft al geroepen dat hij terug wil. Het blijkt dat het tegenwoordig goed uitpakt als Ajax er eentje terug haalt. Give it a shot.”

Klaassen redt punt voor Werder met fantastische knal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davy Klaassen redde vrijdagavond een punt voor Werder Bremen tegen Stuttgart. Werder Bremen kwam al na 2 minuten op achterstand door een goal van Steven Zuber.

Vlak voor rust zorgde Klaassen echter vlak voor rust voor de 1-1, wat tevens de eindstand was. Dat deed hij niet zomaar, maar met een zeer fraaie knal van afstand. Het was voor Klaassen zijn derde goal in de Bundesliga.

Pages

Subscribe to SV Werder Bremen