Jong Ajax ruim langs NEC: 4-0

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen NEC met 4-0 gewonnen. Op sportpark de Toekomst opende Dani de Wit de score en dat was tevens de ruststand. In de tweede helft kwam NEC beter in het spel en had het enkele mogelijkheden op de gelijkmaker. Echter bracht trainer Reiziger met nog en half uur te spelen Kaj Sierhuis in het veld en die scoorde op fraaie wijze de 2-0. Ook Vaclav Cerny speelde zichzelf op het scorebord en tien minuten later scoorde invaller Ché Nunnely eveneens, 4-0! Bijna had Dani de Wit zijn tweede treffer van de avond gemaakt, maar van dichtbij schoot de aanvoerder op de keeper.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Dest (31. Ter Heide), Schuurs, Pasquali, Kemper; Bijleveld, Jensen, De Wit; Cerny, Pereira (59. Sierhuis), Johnsen (77. Nunnely)