Meeste supporters willen geen voetbal zonder publiek

Bron: www.ajaxshowtime.com

De meeste supporters in Nederland willen geen voetbal zonder publiek. Dat blijkt uit een enquête van Supporterscollectief Nederland. De organisatie maakt melding van de laatste cijfers via de eigen website.

De vragenlijst is binnen een dag door 12.500 mensen ingevuld. Daaruit komt onder meer naar voren dat voor zowel de aangesloten supportersverenigingen als de 12.500 respondenten zeventig procent zegt niet zonder publiek te willen spelen. Supporterscollectief Nederland voegt eraan toe dat 35 procent volgend seizoen zo min mogelijk doordeweekse wedstrijden wil en dat dit ook moet meegenomen worden in het besluit hoe het huidige seizoen moet worden afgemaakt en hoe volgend seizoen eruit moet komen te zien.

28 procent van de stemmen maakt het niet uit, zolang men maar weer naar het stadion kan. De resterende 37 procent geeft - wat betreft doordeweekse wedstrijden in het nieuwe seizoen - aan te willen wachten tot de crisis voorbij is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/130655/meeste-supporters-willen-geen-voetbal-zonder-publiek

Gegevens