Ronald Koeman in ziekenhuis met hartproblemen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bondscoach Ronald Koeman ligt momenteel met hartproblemen in het ziekenhuis, zo weet De Telegraaf zondagavond te melden. Hij is opgenomen in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC) en daar onderging hij hartkatheterisatie. De hartproblemen kwamen als een verrassing voor de trainer.

Vanuit zijn thuisadres werd Koeman door een ambulance met 'gillende sirenes' naar het ziekenhuis gebracht, zo valt er verder te lezen. Zijn situatie is inmiddels alweer stabiel, mede door de snelheid waarmee er gehandeld werd. Bartina, zijn vrouw, heeft aan De Telegraaf laten weten dat hij het weer redelijk maakt.

Tijdens een hartkatheterisatie, de ingreep die Koeman onderging, gaat de arts doorgaans middels slangetjes via de bloedvaten naar het hart. Eenmaal daar worden het hart en de omliggende aders nader onderzocht. De behandeling verliep goed bij de oefenmeester en zodoende mag hij maandag alweer terug naar huis.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131374/ronald-koeman-in-ziekenhuis-met-hartproblemen

Gegevens

Spelers: Ronald Koeman
Onderwerpen: Trainer, Ziek
Trainers: Ronald Koeman