Ziek

Ten Hag ziet Klaassen geblesseerd uitvallen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bij de topclubs raken veel spelers geblesseerd door het drukke programma en zit bij sommige coaches zelf hun volledige verdediging in de ziekenboeg. Ook Erik ten Hag zag zondag weer een speler uitvallen. Davy Klaassen verliet zondagmiddag geblesseerd het veld en is daardoor een groot vraagteken voor Midtjylland thuis aankomende woensdagavond.

Oranje had Spanje zeker kunnen verslaan, maar De Boer blijft nog zonder zege

Bron: www.ad.nl

Een overwinning bleef ook in de vierde interland van Frank de Boer uit, maar met het resultaat tegen Spanje viel te leven: 1-1. De grootste tegenvaller van de avond? De snelle hamstringblessure van Nathan Aké, de zoveelste speler in de ziekenboeg van Oranje. Memphis Depay en Luuk de Jong lieten in de tweede helft goede kansen liggen na voorbereidend werk van invaller Denzel Dumfries. Net als tegen Italië was Oranje na rust een stuk sterker.

‘Veel mensen denken dat ik alles heb verkloot in Liverpool, maar ik was bezig met mijn zieke kind’

Bron: www.ad.nl

Andy van der Meijde kende een prachtige carrière als voetballer. Zoals de Apeldoorner nu ook succesvol is met zijn YouTube-kanaal én eigen programma bij Videoland. Maar het leven lacht hem niet altijd toe. Zo ziet de oud-international zijn zieke dochter in Liverpool zelden en heeft hij al helemaal geen contact met zijn twee dochters in Italië. ,,Het verdriet wordt opgevangen door de liefde die ik krijg van mijn kinderen hier, maar leuk is anders.”

Pages

Subscribe to Ziek