Ajax-merchandise nu ook te verkrijgen in New York

Bron: www.ajaxshowtime.com

Per donderdag 30 juli kunnen fans van Ajax in de Verenigde Staten naast de officiële shirts ook de Ajax-trainingscollectie en overige fanitems aanschaffen, zo meldt de Amsterdamse club via Ajax.nlAjax vierde dit met een evenement in de winkel van Pelé Soccer op Times Square in New York.

Aldaar werd ook meteen het nieuwe thuisshirt geïntroduceerd, zo vervolgt de club. Ajax laat weten dat het in de Verenigde Staten nu voor het eerst mogelijk is om het Ajax-shirt persoonlijk te maken met de officiële bedrukking van naam en rugnummers. Dat is in Nederland alleen via de officiële Ajax-fanshops en webshop te verkrijgen.

De Verenigde Staten is buiten Nederland één van de grootste afzetmarkten voor Ajax-artikelen. Zodoende heeft de club ervoor gekozen om te focussen op meer vooraanstaande distributie. Pelé Soccer is in de Verenigde Staten één van de grootste voetbalwinkels. Men heeft vestigingen in New York, Miami en Orlando.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133091/ajax-merchandise-nu-ook-te-verkrijgen-in-new-york

Gegevens

Clubs: AFC Ajax