Ajax bekijken vanaf je vakantie-adres?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Komend weekend staat de start van het voetbalseizoen in de planning. De eerste tegenstander is Sparta Rotterdam, die zondag Ajax ontvangt in het Kasteel. Een mooi openingsaffiche tegen de oudste betaald-voetbalclub van Nederland. 

Weinig supporters op de tribunes, dus zondag zullen veel supporters dan ook voor de buis te vinden zijn. Vervelender is het voor fans die komend weekend in het buitenland op vakantie zijn. Door kwesties rondom de uitzendrechten is het – zeker buiten de EU – lastig om de wedstrijd te volgen. Ook via apps van de bekende tv-providers en zenders als bijvoorbeeld Fox Sports, Ziggo en de NPO.

‘Deze content is niet beschikbaar in uw land’ 

Fox Sports betaalt namelijk enkel voor de uitzendrechten in Nederland. Dit betekent dat hun streams in het buitenland actief geblokkeerd worden, om zo te voldoen aan hun contracten. De geografische blokkades zorgen ervoor dat sommige apps helemaal niet werken of dat er een foutmelding als “Deze content is niet beschikbaar in uw land” verschijnt bij het klikken op de live-wedstrijd of samenvatting.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-bekijken-vanaf-je-vakantie-adres/

Gegevens