‘Donny van de Beek keert na drie jaar mogelijk terug bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Twitter-account Manchester United Forever komt woensdag met een opvallend ‘exclusief’ bericht naar buiten. Het weet namelijk te melden dat Donny van de Beek zijn zinnen zou hebben gezet op een terugkeer bij Ajax.

Voor Van de Beek zou inmiddels redelijk wat belangstelling zijn en zouden Wolverhampton Wanderers, Nottingham Forest en Crystal Palace op het vinkentouw zitten, terwijl vanuit de Serie A Internazionale, AS Roma en AC Milan naar zijn beschikbaarheid hebben geïnformeerd. Echter heeft Van de Beek zijn voorkeur uitgesproken voor een terugkeer bij Ajax. Echter wil Manchester United liefst 23 miljoen ontvangen voor Van de Beek en dat lijkt momenteel nog te gortig voor Sven Mislintat. Van de Beek maakte in de zomer van 2020 voor 39 miljoen euro de omgekeerde transfer van Ajax naar Manchester. Bij The Red Devils wist hij echter nooit een basisplaats te veroveren en na een korte verhuurperiode aan Everton kwam Van de Beek ook onder Erik ten Hag nauwelijks aan spelen toe.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/07/26/donny-van-de-beek-keert-na-drie-jaar-mogelijk-terug-bij-ajax/