Live Feyenoord – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons X account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Terwijl de RvC en de bestuursraad van Ajax over elkaar heen vallen wordt er zondag ook nog gevoetbald, en niet zo maar een wedstrijd. In Rotterdam staat DE Klassieker Feyenoord-Ajax op de agenda.Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitter (X) account en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als leidsman om zondag de wedstrijd in goede banen te leiden. Makkelie krijgt daarmee voor de zevende keer de leiding over De Klassieker. Hij wordt in De Kuip dit keer bijgestaan door assistent-scheidsrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. De vierde official is Ingmar Oostrom. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Rob Dieperink de VAR, geassisteerd door Nils van Kampen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/04/05/live-feyenoord-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-x-account-en-win/

Gegevens