Serero wil aanvallen tegen Barca

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Thulani Serero heeft vertrouwen in de wedstrijd tegen Barcelona. De Ajax middenvelder denkt dat aanvallen het beste medicijn is.

Tegen NUsport zegt Serero dat hij goed kan relativeren, van druk is bij hem dan ook geen sprake. “Ik wil niet spreken van druk. Iemand die vannacht geen slaapplaats heeft, díe voelt druk” en geeft daarmee waarschijnlijk aan dat druk een andere betekenis heeft in zijn thuisland Zuid-Afrika. Dus ook voor het duel van dinsdag wil hij niet spreken van druk; “Nee, ik voel nooit druk. Ik vraag me weleens af hoe dat komt. Ik denk doordat ik in God geloof. Alles wat gebeurt, is voorbestemd. Ik kan niet meer doen dan mijn best en over de rest heb ik geen controle.”

Serero denkt dat Ajax een kans maakt. “Ik heb echt het gevoel dat we gaan winnen, maar dat is niet vanwege de afwezigheid van Messi. Ook als hij erbij was geweest, zouden we voor de winst spelen.” Hij gaat verder; “Wij zijn goed genoeg om de strijd aan te gaan met Barcelona. We worden almaar beter de laatste weken” en  “De aanval is de beste verdediging, zelfs tegen Barcelona.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/serero-wil-aanvallen-tegen-barca/

Gegevens