Jan Wouters teleurgesteld: “Er zat meer in”

Bron: ajax1.nl

Jan Wouters heeft vanmiddag zijn eerste wedstrijd tegen het Ajax van Frank de Boer verloren. In de Amsterdam ArenA verloor zijn FC Utrecht met 3-0. De trainer was tevreden over de start van zijn ploeg: “Ik vond dat wij de eerst helft prima speelden. Wij speelden compact, wij kregen kansen, maar wij belonen dan onszelf niet.”

Vlak voor het rustsignaal schoot Thulani Serero Ajax op een 1-0 voorsprong: “Een minuut voor rust is er een misverstand van twee spelers op het middenveld,” vertelt Wouters tegenover Fox Sports. “De keeper twijfelt of hij uit moet komen. De 1-0 geef je zomaar weg, vervelend moment. Voetballend doe je het prima en je krijgt de beste kansen, dan is dat wel zuur.”

De geboren Utrechtenaar baalde dat zijn ploeg in de tweede helft wegzakte: “In het begin van de tweede helft trokken wij de lijn van de eerste helft door, maar na de 2-0 zakte het geloof en de macht weg. Er had meer ingezeten. Wij hadden grote kansen, dus dat is een zuur gevoel. Als je kansen krijgt, dan moet jij jezelf wel belonen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/jan-wouters-teleurgesteld-er-zat-meer-in/