July 2011

Ooijer: “Van der Sar verdient zo’n avond”

Bron: ajax1.nl

André Ooijer (37) heeft woensdag een dubbelrol tijdens de afscheidsavond van Edwin van der Sar. De 55-voudig international hoort zowel bij het team van Oranje ’98 als van Ajax. In aanloop naar de fantastische avond in de ArenA haalt Ooijer herinneringen op aan Van der Sar. Aan de hand van vier data vertelt hij aan Ajax.nl over zijn band met de legendarische doelman.

Amsterdam, maart 1993,,Mijn band met Van der Sar gaat eigenlijk heel ver terug.

Ajax1 geruchtencircus week 30

Bron: ajax1.nl

Als supporter van een grote club als Ajax word je dagelijks getergd met een groot aantal ongegronde geruchten. Hoewel ze vaak nauwelijks de moeite waard zijn, blijven ze toch door menig Ajax-hart en -hoofd rondspoken, al zijn het duidelijk onwaarheden en is soms niets van alle berichten officieel bevestigd. Daarom komen alle geruchten rond transfernieuws terug in het Ajax1 Geruchtencircus, zodat niets over het hoofd gezien wordt. Of het gerucht een betrouwbare bron heeft doet er dus niet toe: we maken er hier allemaal melding van.

Dubbelrol Ooijer bij afscheid 'Sar'

Bron: www.ajax.nl

André Ooijer (37) heeft woensdag een dubbelrol tijdens de afscheidsavond van Edwin van der Sar. De 55-voudig international hoort zowel bij het team van Oranje ’98 als van Ajax. In aanloop naar de fantastische avond in de ArenA haalt Ooijer herinneringen op aan Van der Sar. Aan de hand van vier data vertelt hij over zijn band met de legendarische doelman.

Pages