Bas Nijhuis

Opstellingen Vitesse – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag is Ajax op bezoek in Arnhem bij Vitesse voor de kwartfinale van de KNVB-beker. Edson Alvárez vervangt de geblesseerde Joël Veltman en Carel Eiting start op het middenveld. Ryan Babel is weer hersteld en begint op zijn linksbuitenpositie. De wedstrijd staat onder leiding van Bas Nijhuis en is via FOX Sports te volgen. De wedstrijd start om 20:45 uur.

Opstelling Vitesse: Pasveer, Lelieveld, Obispo, Doekhi, Clark,  Tronstad, Tannane, Bero, Dicko, Matavz, Linssen

Verbazing alom: ‘Nijhuis kan ook stoppen als VAR: 100% strafschop!’

Bron: ajaxfanzone.nl

Er is de nodige verbazing om het besluit van scheidsrechter Björn Kuipers en videoscheidsrechter Bas Nijhuis om tijdens de topper tussen Ajax en PSV geen strafschop toe te kennen aan Ajax. Sergiño Dest werd in de tweede helft door Olivier Boscagli tegen de grond gewerkt, maar er werd besloten om geen penalty toe te kennen. Kuipers gaf achteraf toe dat hij bij het zien van de beelden het toch zeker een penalty vond maar videoscheids Nijhuis verzuimde in te grijpen. Ajax won het duel uiteindelijk met 1-0.

Live Ajax – PSV: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondagmiddag de topper tegen PSV op het programma en na de matige vertoning van vorige week tegen FC Groningen is het te hopen dat de spelers uit een ander vaatje tappen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Kuipers fluit Ajax – PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de topper van aanstaande zondag tussen Ajax en PSV. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Als vierde official is Richard Martens aangesteld. In het ARAG KNVB Replay Center kijken Bas Nijhuis (VAR) en Johan Balder (AVAR) mee op de videoschermen. Ajax – PSV begint zondag om 16:45 uur.

Bron: KNVB

Pages

Subscribe to Bas Nijhuis