FC Volendam

Wim Jonk nieuwe trainer FC Volendam

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Wim Jonk heeft een nieuwe job: hij gaat vanaf komend seizoen aan de slag als nieuwe trainer van FC Volendam en zou morgen gepresenteerd worden, zo melden meerdere media.

Jonk speelde in de jeugd van Volendam en het eerste elftal en was er al eens eerder bestuurslid.

Eind 2015 vertrok Jonk als hoofd jeugdopleiding bij Ajax, na onenigheid. Daarna zette hij zich op diverse plekken in voor Cruyff Football. Komend seizoen is hij dus aan de slag als hoofdtrainer van FC Volendam (vermoedelijk) in de Keuken Kampioen Divisie.

Ajax contracteert jeugdkeeper Calvin Raatsie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft doelman Calvin Raatsie voor 3 jaar vastgelegd. Het contract van de 17-jarige doelman gaat in op 1 juli 2019 en loopt dus tot en met 30 juni 2022.

Raatsie speelt sinds 2013 bij Ajax, daarvoor speelde hij bij EVC Edam en RKAV Volendam. Naast doelman van Ajax O17 is hij ook de doelman van Oranje O17. Hij is erg blij met zijn eerste contract: “Ik heb er keihard voor gewerkt, mijn ouders hebben altijd achter me gestaan. Ik ben heel blij dat Ajax potentie in mij ziet en me beloond heeft met een contract.”

Een blik op Traoré, de nieuwe spits van Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de eerste seizoenshelft was het de Brazilaan, Danilo Pereira Da Silva, die regelmatig de belangrijke doelpunten maakte bij Jong Ajax. Hij scoorde tot nu toe twaalf keer. Vanaf de winterstop kreeg hij een concurrent erbij, in de vorm van de 18-jarige Lassina Traoré. De spits uit Burkina Faso heeft inmiddels wat wedstrijden erop zitten, dus daarom neemt Ajax1.nl de spits onder de loep.

Jonk sluit terugkeer naar Ajax niet uit: ‘Bellen kan altijd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Wim Jonk vertrok ruim drie jaar geleden bij Ajax na een aantal conflicten met het technisch hart. Na aanhoudende onenigheid tussen Jonk en Cruijff met de directie, over de interpretatie van en het vermeende gebrek aan invoering van het Plan Cruijff bij het eerste elftal en in het algehele clubbeleid vertrok de Volendammer, en is hij tegenwoordig actief voor Cruijff Football waarmee hij onder anderen actief is in China en de Verenigde Arabische Emiraten. 

Ajax O19 treft Alphense Boys of Volendam in kwartfinale beker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 treft de leeftijdsgenoten van Alphense Boys of FC Volendam in de kwartfinale van het bekertoernooi, zo maakte de KNVB bekend. Het duel tussen Alphense Boys en FC Volendam stond afgelopen zaterdag gepland, maar ging niet door. Daarom is nog niet precies duidelijk wie Ajax O19 treft. Wel is duidelijk dat Ajax O19 uit speelt.

Mocht het vervolgens de halve finale bereiken, dan treft de ploeg van John Heitinga de winnaar van het duel tussen Excelsior O19 en  FC Twente O19. Ajax zou die halve finale thuis spelen. En eventuele finale speelt het sowieso uit.

Pages

Subscribe to FC Volendam