Cagliari Calcio

Allegri: "Geloof dat Ronaldo fit is voor treffen met Ajax"

Bron: source

Juventus-coach Massimiliano Allegri heeft er vertrouwen in dat Cristiano Ronaldo op tijd fit is voor het duel met Ajax. De oefenmeester werd in aanloop naar het treffen met Cagliari gevraagd naar de fitheid van zijn spelers, van wie er slechts dertien (!) plus drie keepers beschikbaar zijn voor het Serie A-duel. "Cristiano werkt elke dag hard en we hebben er vertrouwen in dat hij Ajax haalt", aldus de coach.

Van der Wiel pakt zeventiende prijs in carrière

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Gregory van der Wiel heeft met Toronto FC de 17e prijs in zijn carrière gepakt. De ploeg won de Canadian Championship. Van der Wiel kwam tijdens het beslissende duel niet in actie, maar heeft meestal een basisplaats bij Toronto. Het Canadian Championship is een strijd tussen de grootste clubs van Canada. De winnaar plaatst zich voor de CONCACAF Champions League.

Het was voor Van der Wiel 2 jaar geleden dat hij voor het laatste een prijs pakte, toen was dat met PSG. Met die club won hij de meeste prijzen uit zijn carrière. Ook bij Ajax was hij zeer succesvol.

TT: PSV en Ajax jagen op Limburger talent, Van der Wiel naar Cagliari

Bron: www.ad.nl

Langzaam maar zeker tellen we af naar 31 augustus, de laatste dag van de zomerse transfertermijn. Tot dan draait de carrousel nog op volle toeren. In TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers van deze zomer bij. Wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Nederlandse toppers heen? Teruglezen? Klik hier voor de geruchten en voltooide transfers van gisteren.

Pages

Subscribe to Cagliari Calcio