Cruzeiro Esporte Clube

Cruzeiro neemt Orejuela definitief over van Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Luis Orejuela maakte twee jaar geleden voor 3,5 miljoen de overstap van Deportivo Cali naar Ajax maar brak nooit echt door in Amsterdam. Eerder dit jaar vertrok Orejuela dan ook op huurbasis naar het Braziliaanse Cruzeiro en die club lijkt wel overtuigd van de kwaliteiten van de verdediger. Cruzeiro  wil namelijk de koopoptie in het huurcontract gaan lichten waardoor het Orejuela voor 1,5 miljoen definitief kan inlijven. Bij Ajax heeft Orejuela nog een contract tot medio 2022.

Orejuela van waarde met assist voor Cruzeiro

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Luis Manuel Orejuela speelde zondag zijn tweede wedstrijd voor Cruzeiro en was hierbij van grote waarde voor zijn nieuwe club, zo schrijft Golombianos. De door Ajax verhuurde Colombiaan verzorgde de assist bij de openingstreffer in de overwinning op Villa Nova.

De van Ajax gehuurde Colombiaan gaf in de 38e minuut een voorzet waarna de Braziliaan Fred kon binnenkoppen. Cruzeiro liep vervolgens uit naar een comfortabele 0-3 overwinning.

Varela neemt rugnummer Orejuela over

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bruno Varela werd dinsdagmiddag officieel gepresenteerd als nieuwe doelman van Ajax. Ook is inmiddels bekend met welk rugnummer hij gaat spelen.

Getuige zijn naam op Instagram spelt Varela graag met rugnummer 12, maar dat nummer is bij Ajax bezet door Noussair Mazraoui. Varela heeft nu nummer 28 gekregen, het nummer dat aan Luis Orejuela was toebedeeld. Orejuela is inmiddels verhuurd aan Cruzeiro.

Ajax en Cruzeiro bereiken overeenstemming over verhuur rechtsback

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Luis Manuel Orejuela vertrekt definitief naar Brazilië. Ajax en Cruzeiro hebben een overeenstemming bereikt over een huurdeal voor de Colombiaan tot het einde van 2019.

Op de officiële kanalen van Cruzeiro wordt bevestigd dat  een jaar lang zal huren. Over een eventuele koopoptie is nog niks bekend gemaakt, maar naar verluidt mag Orejuela volgend jaar voor 1,5 miljoen euro vertrekken.

Officieel: Ajax verhuurt Orejuela aan Cruzeiro

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Luis Manuel Orejuela voor een jaar verhuurd aan Cruzeiro en tevens heeft de Braziliaanse club het recht op koop bedongen. Orejuela kwam in augustus 2017 over van Deportivo Cali voor 3,5 miljoen euro. Hij speelde slechts één competitiewedstrijd in het eerste elftal van Ajax: op 17 december 2017 tegen AZ. Bij Jong Ajax kwam hij tot zestien competitiewedstrijden en één goal. Eerder nam Ajax al afscheid van Kaj Sierhuis en ook David Neres is op weg naar de uitgang.

Bron: NOS

Pages

Subscribe to Cruzeiro Esporte Clube