Levante UD

Hoe gaat het met Max Wöber?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In het begin van 2019 kwam Ajax met het verrassende nieuws dat Maximilian Wöber voor € 10,5 miljoen voor het Spaanse Sevilla. De Oostenrijkse verdediger speelt nu een half jaar in Spanje, maar heeft nog weinig geluk gehad.

Max Wöber kwam in de zomer van 2017 voor zo’n acht miljoen euro over van Rapid Wien. De toen 19-jarige verdediger was de beoogde opvolger van Davinson Sánchez en tekende een vierjarig contract. In zijn eerste seizoen stond de Oostenrijker regelmatig in de basis en speelde hij 23 wedstrijden voor Ajax 1.

Vergeten voetballer #16: Shota Arveladze

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 16 van deze rubriek richten wij onze aandacht op de eerste Georgische voetballer in dienst bij Ajax. Uiteraard vergeten de oudere supporters de Georgische spits niet, die ons zoveel plezier en succes heeft opgeleverd.

‘Ajax bekijkt jeugdproduct Barcelona tijdens Spaanse derby’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een scout van Ajax zat afgelopen zondag op de tribune tijdens de Spaanse derby tussen Levante en Villareal om een aantal spelers van de thuisploeg, en met name middenvelder Ruben Rochina, te bekijken. Dit meldt AS donderdagochtend.

De 27-jarige Rochina speelt sinds afgelopen zomer voor Levante, dat hem voor 1,4 miljoen euro overnam van de Russische grootmacht Rubin Kazan. Door blessures kwam hij echter nog maar 21 wedstrijden in actie, waarin hij goed was voor twee doelpunten en zeven assists.

3 tips voor de voetbaltoerist in Madrid

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zondag is de grote exodus van Ajacieden begonnen. Zo’n 4.000 reizen er af naar Madrid verspreid over een aantal dagen.

Maar hoe spendeer je je tijd voordat het eindelijk dinsdagavond 21.00 is? Bovendien is de training van Ajax maandagavond ook niet open voor publiek, dus ook die tijdsbesteding valt weg. We hebben een aantal tips voor de voetbaltoerist!

Ajax naar ‘Champions Genuine’ in Tarragona

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Gimnastic de Tarragona, een club uit de Spaanse Segunda Division, organiseert zaterdag 17 juni de eerste ‘Champions Genuine’. Ook Ajax is vertegenwoordigd.

De Champions Genuine is een toernooi voor G-teams. Naast Ajax doen ook Tottenham, Levante, Valencia, Villarreal en Gimnastic de Tarragona mee.

Ajax is ingedeeld in de poule met Valencia en Villarreal.

 

 

Ajax Jeugd: Toernooiwinst Ajax O9 & O12

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O17 staat in de halve finale van de ABN AMRO Future Cup. De ploeg van Gery Vink won met 2-0 van Juventus door goals van Ryan Gravenberch en Abdallah Aberkane. Doordat ook JLeague ruim wist te winnen, werd Ajax tweede in de poule en speelt het morgen in de halve finale tegen Anderlecht O17. De andere halve finale gaat tussen JLeague en Bayern München.

'Latklimmer' Juanfran (39) zet punt achter loopbaan

Bron: www.ajaxlife.nl

Daar heb je 'm, Juanfran op de lat! © Pro Shots

De 39-jarige Juanfran heeft besloten te stoppen met foebele. Nou en, zul je misschien denken. Er zijn zoveel Juanfrans die voetballen. Dat klopt, maar er zijn weinig Juanfrans met een verleden bij Ajax. En deze Juanfran nou net wel.

Niet dat het verblijf van Juan Francisco García García in Amsterdam een groot succes was, maar toch. We moesten eerlijk gezegd even checken of hij inderdaad wel wedstrijden voor Ajax heeft gevoetbald. Nou, dat heeft-ie! In de dubbele cijfers zelfs, een stuk of vijftien.

JOHAN CRUYFF OVERLEDEN

Bron: ajaxfanzone.nl

Johan Cruijff is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden. Cruijff overleed in Barcelona, in het bijzijn van zijn familie. “Met verdriet moeten wij mededelen dat Johan Cruijff omringd door zijn familie en na een felle strijd tegen kanker, op 24 maart in Barcelona is overleden, zo meldt de Cruyff Foundation. De drievoudig wereldvoetballer van het jaar maakte in oktober 2015 bekend dat hij lijdt aan longkanker. De voetballegende is 68 jaar geworden.

Pages

Subscribe to Levante UD