Jairo Riedewald

Column: De Raiola-cyclus

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Begin 2012 maakte Ajax voor het eerst écht kennis met de werkwijze van Mino Raiola rondom jonge talenten. De 18-jarige Ouasim Bouy was net terug van het trainingskamp met Ajax 1 in Brazilië. Ajax had hem bovendien een aanbieding gedaan voor een nieuw vierjarig contract. Maar nee, Juventus moest het worden.

Onze Trots: 'Naar binnen glippen in De Meer'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. Deze keer met voormalig thaibokser en drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix: Remy Bonjasky.

Lartey Sanniez blijft voor altijd bij Appie

Bron: www.ajaxshowtime.com

‘Ik ben en zal hem nooit vergeten. Ik zal altijd bij hem zijn, blijven en zijn familie ondersteunen.’ Een van Appies grootste Ajax-maatjes vertrekt na tien seizoenen bij de club. Terry Lartey Sanniez loopt uit zijn contract in Amsterdam en zoekt zijn heil ergens anders. Desgevraagd spreekt hij in zijn afscheidsinterview met Ajax Showtime over een decennium bij zijn jeugdliefde, Abdelhak Nouri, de titel met Jong Ajax en zijn toekomst. Aan het woord komt een openhartig, zelfverzekerd persoon met een groot hart. 

Viergever wordt opnieuw in verband gebracht met PSV

Bron: www.ajaxlife.nl

Van AZ naar Ajax en van Ajax naar PSV? Die mogelijkheid bestaat. © De Brouwer

Het is niet voor het eerst en waarschijnlijk ook niet voor het laatst. PSV is op zoek naar een linksback en Nick Viergever is komende zomer einde contract. De optelsom wordt gemaakt, en belangrijker nog: ten tweede male niet ontkende.

Viergever promoveerde tot basisspeler nadat Jairo Riedewald begin 2016 een gebroken enkel opliep en hij stond die vaste plek pas anderhalf jaar later af, omdat hij zelf een enkelkwetsuur opliep. Die blessure had niet op een slechter moment kunnen komen.

Pages

Subscribe to Jairo Riedewald