Joël Veltman

Euro 2020 uitgesteld: goed of slecht nieuws voor het Nederlands voetbal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het nieuws sloeg in als een bom. Geen Europees Kampioenschap voetbal dit jaar. Euro 2020 beloofde nochtans een feesteditie te worden want het tornooi vierde zijn zestig jaar jubileum. In overleg met de 55 lidstaten werd helaas beslist om Euro 2020 onmiddellijk uit te stellen naar 2021. Een flinke domper voor de voetbalfans die zich nu wenden tot eSports maar voor het Nederlands voetbal komt dit uitstel best goed uit. 

Ajax wil spelers thuis voorzien van fitnessattributen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax doet er alles aan om de spelers fit te houden want nadat door de uitbraak van het coronavirus alle wedstrijden zijn afgelast mag er inmiddels ook niet meer getraind worden op sportpark de Toekomst. Afgelopen maandag kregen de spelers al een schema mee om hun conditie op pijl te houden, maar de club gaat nog verder en werkt aan een plan om de spelers thuis te voorzien van fitnessattributen. 

Toen de A1 het Liverpool van Sterling slachtte

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vandaag precies acht jaar geleden vernederde de A1 van Ajax de leeftijdsgenoten van Liverpool FC. In de NextGen Series, de voorloper van de Youth League, werd in het seizoen 2011-2012 een finaleplek veiliggesteld door een indrukwekkende zesklapper op Engelse bodem. Het toernooi winnen deed de ploeg van Fred Grim uiteindelijk niet: na strafschoppen viel in de finale tegen Internazionale het doek. Desondanks maakte die generatie wederom reclame voor de al zo geroemde jeugdopleiding van de Amsterdammers.  

Veltman keert terug op trainingsveld

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman heeft zich woensdag weer gemeld op de training van de eerste selectie en dat is sneller dan verwacht, zo laat Ajax weten via de officiële kanalen. Veltman raakte op 2 februari tijdens het competitieduel met PSV geblesseerd aan zijn knie en moest daarna een operatie ondergaan aan het gewricht. In eerst instantie zou Veltman twee maanden buitenspel staan maar zijn herstel verloopt dus spoediger dan verwacht. Het is onbekend hoe lang het nog duurt voordat Veltman wedstrijdfit is.

Bron: Ajax.nl

Pages

Subscribe to Joël Veltman