Joël Veltman

Ten Hag: "Natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar PSV"

Bron: source

Erik ten Hag leidde zaterdag de eerste echte training van Ajax in aanloop naar het nieuwe seizoen. De Amsterdammers vreesden deze zomer meerdere sterkhouders kwijt te raken, maar van de belangrijke spelers vertrokken tot nu toe alleen Hakim Ziyech en Joël Veltman. Zonder het tweetal, maar met onder meer aanwinst Antony, begon Ajax de voorbereiding op het komende seizoen.

Officieel: Ajax laat Veltman naar Brighton & Hove Albion gaan

Bron: source

Joël Veltman is woensdag vertrokken bij Ajax. De centrale verdediger wordt vanaf komend seizoen ploeggenoot van Davy Pröpper bij Brighton & Hove Albion, waar hij een driejarig contract ondertekent. Beide clubs hebben de deal inmiddels bevestigd. Het contract van de international van Oranje bij Ajax liep nog tot en met de zomer van 2021. Welk bedrag er voor Veltman op tafel komt, is onbekend.

PS: Ajax begint aan bijzondere voorbereiding

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de serie Preseason (PS) observeert Ajax Showtime de voorbereiding van Ajax op het seizoen 2020/2021. In deel 1 de voorbeschouwing op de officieuze seizoenstart van de Amsterdammers. 

Ajax lag, ondanks de zeer moeizame fase na de winterstop, op koers voor een nieuwe landstitel. De uitbraak van het coronavirus veroorzaakte het veelbesproken einde van het Eredivisie-seizoen. Nu, vier maanden na de abrupte seizoensbeëindiging, gaat de bal eindelijk weer écht rollen. Met deze voorbeschouwing ben jij helemaal klaar voor de seizoensvoorbereiding van Ajax.  

Veltman verlaat Ajax na 19 jaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Joël Veltman verlaat Ajax na 19 jaar. De verdediger aasde al een tijdje op een transfer, maar had de afgelopen jaren pech met blessures. Nu komt het er dan toch van. Hij verruilt Ajax voor Brighton Hove Albion, dat uitkomt in de Premier League.

Er was ook interesse uit Frankrijk en Italië en van 2 andere Premier League-clubs, maar de keuze is dus op Brighton gevallen. Bij de nummer 15 van dit seizoen komt Veltman ook Davy Pröpper tegen.

Pages

Subscribe to Joël Veltman