Joël Veltman

Aanvoerder Veltman terug in 'nieuwe' wereld

Bron: www.ad.nl

Van aanvoerder tot wisselspeler die zich terug moet zien te knokken in het basiselftal. In negen maanden tijd is veel veranderd voor Ajacied Joël Veltman, die na een zware knieblessure weer fit is en zich vandaag met de selectie voorbereidde op de thuiswedstrijd van zondag tegen sc Heerenveen. ,,Het is allemaal anders, best weer even wennen'', aldus Veltman op sportpark De Toekomst.

Tagliafico mist Heerenveen-thuis, meespelen Onana nog onzeker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nico Tagliafico mist komende zondag de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Ajax neemt het dan in de Johan Cruijff ArenA op tegen SC Heerenveen.

De Argentijn raakte vorige week in de oefenwedstrijd tegen São Paulo geblesseerd aan zijn knie en is daarvan nog niet volledig hersteld, zo liet Erik ten Hag vrijdagmiddag op de persconferentie weten. “Nico is nog niet inzetbaar. Het is dezelfde blessure en is nog niet volledig daarvan genezen. Hij is nog niet honderd procent. Ik hoop dat hij richting donderdag en volgende week zondag weer inzetbaar is.”

Nieuwe supportershome is een feit!

Bron: ajaxfanzone.nl

Het nieuwe supportershome van Ajax is woensdagavond officieel geopend. Directeur spelersbeleid, Marc Overmars, verrichtte de opening door symbolisch een bal het publiek in te trappen. Het vorige supportershome brandde ruim 4 jaar geleden af. De nieuwe thuisbasis bevindt zich in de parkeergarage aan de zuidkant van het stadion. “Ten eerste ben ik er trots op dat ik dit mag doen”, startte Overmars, die in de voetsporen trad van Jari Litmanen. De Fin opende in november 2002 het vorige supportershome. “Ik weet dat jullie hier lang op hebben moeten wachten.

Pages

Subscribe to Joël Veltman