Queensy Menig

Ten Hag hekelt Getafe en is kritisch op Griekse arbitrage

Bron: source

Net als menig supporter in de Johan Cruijff ArenA heeft Erik ten Hag weinig genoten van de ontmoeting tussen Ajax en Getafe. Niet alleen omdat de Amsterdammers werden uitgeschakeld in de Europa League, maar ook omdat de Spaanse tegenstander net als een week geleden continu het tempo uit de wedstrijd haalde. Ten Hag liet zich na het laatste fluitsignaal niet alleen kritisch uit over Getafe, maar ook over de Griekse arbitrage en zijn eigen ploeg.

Top 5: mooiste doelpunten in 2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kiezen voor het mooiste Ajax doelpunt van 2019, is als een moeder die haar lievelingskind moet aanwijzen. Er is een hoop om uit te kiezen; 163 doelpunten maakten de Amsterdammers in de Champions league, Eredivisie, Johan Cruijff Schaal en KNVB-beker. De één nog technisch vaardiger, harder binnen geknald of secuurder uitgespeeld dan de ander. Hier de 5 mooiste treffers van dit voetbalkalenderjaar:

 

Kasper Dolberg – VVV

Hoe Ajax en Geelen commercieel hun slag slaan

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax kan terugkijken op een geweldig kalenderjaar. Niet alleen op sportief gebied boekten de Amsterdammers geweldige successen, maar ook op op commercieel gebied is de club enorm groeiende. Als commercieel directeur heeft Menno Geelen een belangrijke en grote rol in het binnenhalen van sponsors en partnerships en de stijgende omzet uit merchandising. Een inzicht in de werkzaamheden van Geelen aan de hand van jaarcijfers, uitspraken van Geelen zelf en een analyse van zijn werk door sportmarketingdeskundige Frank van den Wall Bake.

Pages

Subscribe to Queensy Menig