Wij zijn Ajax!

Bron: www.vak410.nl

Er is de afgelopen dagen genoeg gezegd over meneer Wegereef, maar moeten wij het nou de hele tijd hebben over de man met de fluit? Nee, wij moeten naar onszelf kijken. Wijzen naar anderen is niet des Ajax.

Het is een groter schandaal dat keer op keer spelers niet eens inzet tonen, hun niveau niet halen en in de laatste plaats onze trots niet verdedigen!

Spelers, technische staf en bestuur moeten inzien dat zij (te) zwaar worden betaald, en dat alles geven toch wel het minimale is wat zij moeten doen voor deze droombaan.  Elke speler moet zich realiseren dat of het nu Bernabeau of Woudesteijn is, dat wij 3 punten willen!

De laatste jaren hebben we vele malen naast de titel gegrepen. Ook dit jaar de titel verliezen op (doel)punten en inzet is UIT DEN BOZE!

Afgelopen woensdag hebben we weer gewonnen, maar zaterdag wacht Heracles uit en volgende week moet er gewonnen worden in en tegen Auxerre. Wij willen doorgaan op het Europese podium, op het veld maar natuurlijk ook op de tribune.

Onze missie is de 3e ster! Iedereen binnen de club die niet mee wil gaan met deze missie moet zijn conclusies trekken en WEGWEZEN!

Passie, trots en eer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/main/?p=6542

Gegevens

Onderwerpen: Bestuur, Verdedigen, Vak 410
Scheidsrechters: Jan Wegereef