Emanuelson: 'Ik ben er wel uit voor mezelf'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax lijkt niet te hoeven rekenen op een contractverlenging van Urby Emanuelson. Dat valt op te maken uit de woorden van de Amsterdammer.

Emanuelson miste de laatste twee jaren het EK en het WK en dat heeft hem aan het denken gezet. "Dan dringt wel het besef door dat een aantal dingen moet veranderen", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Zo'n teleurstelling helpt me om bepaalde beslissingen te nemen, die voor mijn toekomst belangrijk zijn."

De 24-jarige middenvelder vindt het niet vreemd om te stellen dat hij een nieuwe prikkel nodig heeft. "Nee, dat is geen rare conclusie. Als er een nieuwe uitdaging komt, sta ik daar zeker voor open. Ik wacht het af."

Het lijkt er dan ook op dat Emanuelson in elk geval niet opeens besluit om te verlengen. "Ik ben er wel uit voor mezelf. Bijna. Het is een moeilijke beslissing. Anderhalf jaar geleden startten we de gesprekken en toen kwamen we er niet uit. Een paar weken geleden vroeg Ajax om er nog eens over na te denken. Dat heb ik gedaan, de deur kwam weer op een kier te staan. Maar dat wil niet zeggen dat ik nu wél bijteken."

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113145/Emanuelson___Ik_ben_er_wel_uit_voor_mezelf_.html

Gegevens

Spelers: Urby Emanuelson
Clubs: AFC Ajax