Ronald de Boer staat open voor functie Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

In navolging van broer Frank gaat ook Ronald de Boer vermoedelijk aan de slag voor Ajax. De oud-international is in beeld bij de Amsterdamse club, al dient een eventuele rol nog invulling te krijgen.

De Boer staat open voor een Ajax-functie, maar houdt nog een slag om de arm. "Niets is nog zeker. Het zijn wat ideetjes", vertelt hij aan Ajax Life. Een jaar geleden wees de oud-speler een functie nog af. "Destijds had Ajax nog geen duidelijke rol voor me in gedachten. Nu is het idee dat ik de A1 ga doen, als assistent van een hoofdtrainer. Daar sta ik positief tegenover."

Tweelingbroer Frank is momenteel werkzaam als hoofdtrainer van Ajax. Of Ronald hem ooit achterna gaat durft hijzelf niet te zeggen. "Ik ben officieel nog geen trainer. Dus ik wil eerst leren van een hoofdtrainer en kijken of ik het leuk vind. Frank wist dat ook goed te combineren toen hij assistent-bondscoach was. En zo zou ik het ook graag doen. Dat gaat ook een stuk makkelijker als je assistent bent en geen hoofdtrainer."

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113668/Ronald_de_Boer_staat_open_voor_functie_Ajax.html

Gegevens

Spelers: Ronald de Boer
Onderwerpen: Trainer
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer