Uri Coronel twijfelt

Bron: ajax1.nl

Uri Coronel twijfelt sterk of hij na dit seizoen doorgaat bij Ajax als voorzitter van de vereniging en president-commissaris van de club. De 64-jarige Amsterdammer heeft in gesprekken met burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam laten weten te spelen met het idee Ajax de rug toe te keren. Daarop heeft Van der Laan aan Coronel gevraagd zijn beslissing in heroverweging te nemen.

“Een goede bakker bakt hete broodjes, maar soms raakt de oven oververhit”, drukte Coronel zich plastisch uit over de situatie bij Ajax. “Burgemeester Van der Laan heeft me gevraagd om mijn beslissing in heroverweging te nemen, maar het wordt een moeilijk verhaal.” De Ajax-voorzitter sprak bij zijn afscheid als voorzitter van VNO-NCW West. Van der Laan onderscheidde Coronel daarbij met de Frans Banninck Cocq Penning vanwege zijn inzet voor Amsterdam op sport- en economisch gebied over een periode van meer dan tien jaar.

Wellicht dat Coronel in het belang van Ajax het zojuist ingezette hervormingsproces bij de club nog wel tot het einde toe wil begeleiden

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/uri-coronel-twijfelt/