‘Ten Have laat lijstje uitlekken’

Bron: ajax1.nl

Volgens Johan Derksen doet Steven ten Have er alles aan om Johan Cruijff de club uit te werken. Dit meldde hij zojuist bij de uitzending van Voetbal International.

Henk Spaan kwam afgelopen zaterdag in zijn column in het Parool met het nieuws dat Johan Cruijff een aantal mensen zou hebben voorgedragen voor een op te richten adviesraad. Onder deze mensen zouden zich onder meer Tscheu La Ling, Maarten Fontein en Jaap de Groot bevinden. Het blijkt echter dat Spaan de informatie die hij heeft verkregen verkeerd heeft opgevat.

Het zou juist Steven ten Have, voorzitter van de Raad van Commissarissen, zijn die een adviesraad wil oprichten. Met betrekking tot dit plan zou hij een lijstje hebben gemaakt met mensen die absoluut niet geschikt zouden zijn voor een dergelijke functie. Op dit lijstje prijkten onder meer de namen van Ling, Fontein en de Groot, niet geheel toevallig allemaal mensen die tot het zogenaamde ‘Cruijff-kamp’ behoren. Ten Have zou dit lijstje vervolgens hebben doorgestuurd naar verschillende mensen en via via kwam het in handen van Spaan die de informatie verkeerd opvatte.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ten-laat-lijstje-uitlekken/