Johan Cruijff

Analyse: Superieure Liverpool-aanval verbloemt defensieve problemen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Woensdagavond begint Ajax in de Johan Cruijff ArenA tegen Liverpool aan het nieuwe Champions League-seizoen. Liverpool - regerend kampioen van de Premier League - is op papier de sterkste tegenstander in groep D, maar de laatste wedstrijden van The Reds tonen aan dat er kansen liggen voor Ajax. Een tactische analyse van de sterktes en zwaktes van Liverpool, de eerste Champions League-opponent van Ajax. 

LIVEBLOG: Ajax – sc Heerenveen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

 

Ajax ontvang vanmiddag sc Heerenveen in de Johan Cruijff Arena.

De afgelopen tijd was er flink wat onvrede over de opstelling en het spel van Ajax en vanmiddag ooit Erik ten Hag het dan ook compleet om. Alleen de achterhoede blijft overeind, maar op het middenveld en voorin flink wat wijzigingen.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Heerenveen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De interlandbreak zit erop, het is eindelijk weer tijd voor Ajax. De Amsterdammers ontvangen zondagmiddag sc Heerenveen in de Johan Cruijff Arena.

Logischerwijs lijkt het erop dat Davy Klaassen zijn rentree in het Ajax-shirt gaan maken. De middenvelder keerde een kleine twee weken geleden terug bij Ajax. Ten Hag zal hopen dat Klaassen de missende pion is op het middenveld, want verder lijkt de trainer vast te willen houden aan zijn plan. Dat wil zeggen: Alvarez en Gravenberch als duo op het middenveld, Tadic in de spits en Antony en Promes vanaf de flanken.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff