Johan Cruijff

Alle info over de kaartverkoop voor het duel met Panathinaikos

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandag 22 juli om 19.00 speelt Ajax een oefenduel met Panathinaikos in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een mooi nostalgisch potje dus, een fraaie opwarmer voor de zaterdag erop. Dan wordt om de Johan Cruijff Schaal gespeeld.

Maar eerst dat duel met Panathinaikos dus. Daarvoor zijn 7.000 kaarten beschikbaar. Een kaartje kost €12,50 en is vanaf donderdagochtend 10.00 te bestellen. Kaartjes zijn voor iedereen te koop, maar je kunt er wel maximaal 4 bestellen per persoon. Wil je met meer mensen naar deze wedstrijd? Dan moet je meerdere bestellingen plaatsen.

Veltman op de radar van West Ham United

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman heeft al meerdere keren laten doorschemeren dat hij wel wat voelt voor een buitenlands avontuur en daar lijkt West Ham United gebruik van te willen maken. De club uit Londen zou de centrale verdediger annex rechtsback al een tijdje volgen en volgens de Daily Mail wil West Ham  zich binnenkort melden in de Johan Cruijff Arena. ‘Het is mijn wens om een keer in het buitenland te voetballen dus ik sluit niet uit dat ik in deze transferperiode nog vertrek. Het kriebelt steeds meer’, aldus Veltman.

Losse kaartverkoop eerste seizoenshelft vrijdag van start

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op zaterdag 10 augustus speelt Ajax de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Eredivisieseizoen tegen FC Emmen. De losse kaartverkoop voor dit duel en de overige thuisduels van de eerste seizoenshelft gaat vrijdag 12 juli om 12:00 uur van start.

Ajax speelt in de Johan Cruijff Arena na Emmen achtereenvolgens tegen Fortuna Sittard (24-8), sc Heerenveen (14-9), FC Groningen (28-9), Feyenoord (27-10), FC Utrecht (10-11), Heracles Almelo (23-11), Willem II (7-12) en Ado Den Haag (22-12).

Vanaf 12:00 uur kaartverkoop F-Side en deel uitvak voor Johan Cruijff Schaal

Bron: ajaxfanzone.nl

Seizoenkaarthouders op de F-Side kunnen vanaf vandaag 12:00 uur extra kaarten aanschaffen voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. In totaal kan men per seizoenkaart op de F-Side nu vier kaarten aanschaffen. Dus mocht je al een kaartje hebben gekocht op de eerste ring zuid dan kun je er vandaag nog drie bijkopen. Ook een deel van het uitvak zal worden gevuld door Ajacieden omdat PSV een groot deel van de kaarten heeft teruggegeven. Ook deze kaarten komen vandaag vanaf 12:00 uur in de verkoop.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff