Piet Keizer: ‘Ajax is één grote klerezooi’

Bron: ajax.neiuwslog.nl

Piet Keizer heeft de situatie bij Ajax ’1 grote teringzooi’ genoemd. Voormalig ledenraadsleden gaan in de NU Sport in op de chaos binnen de club.

‘Onze boodschap is het ongenoegen, de onvrede, de verbazing over wat er binnen de club gebeurt allemaal. Het is eigenlijk één grote teringzooi. Maar laten we het maar noemen zoals Marcie net zei: doodziek’, zegt Keizer in NU Sport.

Hij doelt op een reactie van Marc Stuut: ‘Als je als club zo verschrikkelijk verrot bent van binnen zal het nooit goed komen. Er moeten drastische maatregelen genomen worden om dat incestueuze gedrag te laten verdwijnen’.

De ex-leden van de ledenraad halen hard uit in de NU Sport. Ze hebben het over ‘het traineren en negeren van besluiten die genomen zijn in officiële vergaderingen, het tegen de gemaakte afspraken in lekken van informatie naar de pers, het intimideren van leden door ereleden, het onder druk zetten van notulisten, het manipuleren van stemmingen en het verdraaien van naderhand gemaakte afspraken’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.neiuwslog.nl/article/ajax_114584/Piet_Keizer___Ajax_is___n_grote_klerezooi_.html

Gegevens

Spelers: Piet Keizer
Onderwerpen: Ledenraad, Trainer
Clubs: AFC Ajax