FC Dordrecht plukt jonge doelman weg bij Ajax

Bron: ajax1.nl

FC Dordrecht heeft zich verzekerd van de diensten van Warner Hahn. De doelman is momenteel actief bij Ajax, waar zijn aflopende contract niet wordt verlengd. Hahn zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2014.

 De negentienjarige sluitpost stond ook in de belangstelling van NAC Breda, waar hij stand-in kon worden achter eerste doelman Jelle ten Rouwelaar. Hahn zag echter weinig in die bijrol en verkoos de garantie op speelminuten bij Dordrecht boven de rol als tweede keeper bij NAC.

Hahn is sinds 2008 actief bij Ajax, dat hem destijds wegplukte uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. In Amsterdam slaagde de jonge goalie er niet om door te breken. Hahn speelde nooit een wedstrijd in de hoofdmacht van de Amsterdammers.

 FC Dordrecht heeft ook het contract met assistent-trainer Virgil Breetveld verlengd. De voormalige voetballer is ook komend seizoen actief op de Krommedijk. De Jupiler League-club gaat binnen afzienbare tijd ook met Rody Hoegee en Delano Hill in gesprek. Technisch manager Marco Boogers verwacht een snel akkoord.

Tekst: Soccernews

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/fc-dordrecht-plukt-jonge-doelman-weg-bij-ajax/