Fotoverslag Roda JC

De avond voor de wedstrijd waren we al in het Zuiden om ons tegoed te doen aan wat hapjes en drankjes!De ochtend later : Het kaartje voor vanmiddag!Bekende weg richting het uitvakStadion is niets verandertOns spandoek wappert lekker in de wind...Warming up start, op de tribunes is het al ijskoudVermeer heeft nog steeds de voorkeurRoddelcirkeltje, theekransje ... hoe je het ook noemen wilNog even afwerken op goal, wat heb je eraan als je niets creert?Mooie nieuwe 410 vlaggenWarming up voor het uitvakIets ingezoomd zien we onze boys lekker dichtbijWe gaan beginnen!Vlaggen bij Roda UltrasRoda Ultras zijn er klaar voorDe komen de gladiatorenToverland doekje bij de Roda UltrasVak410 had de vlaggetjes van stal gehaaldNog wat tekstdoekjes na de 1-0, we konden ze niet lezenEerste kans Roda, 1-0 Hupperts.... dramatischIn het stadion hadden ze ook niet op een voorsprong gerekend, dus stand nog 0-0Corner Roda leverde niets opBroodje halen in de rust2e helft begon Ajax sterkerPas laat in de 2e helft de dikverdiende gelijkmaker!!1-1 op het scorebord, maar Ajax wilde meerEn het kreeg meer, Schone maakt de 1-2!!Feest voor het uitvak!De stand op het scorebord!