fotoverslag

Ten Hag: ‘Een goal kan een boost geven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Uiteraard was Erik ten Hag na afloop van de met 1-1 gelijk gespeelde wedstrijd tegen Benfica blij dat Ajax zich hierdoor heeft verzekerd van Europees voetbal. Geweldig was het spel van Ajax zeker niet, maar de inzet valt te prijzen, aldus de conclusie van de trainer. ‘We moeten de lat ietsjes hoger leggen. Het was een van de doelstellingen, zeker na vorig seizoen om te overwinteren in Europa’, aldus de coach van Ajax. ‘We hadden vooraf afgesproken hoog op te spelen en het initiatief te nemen.

Fotoverslag Benfica – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax slaagde er in een gelijkspel weg te slepen bij Benfica: 1-1. Daardoor is de club verzekerd van overwintering in Europa en ligt de volgende ronde van de Champions League zelfs voor het grijpen. Het was een spannend potje in Lissabon. Hierbij ons fotoverslag van deze wedstrijd.

App-gebruikers: bekijk de foto’s via deze link op onze website AjaxFanzone.NL

Ajax verslaat Heerenveen met gemak

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft vandaag makkelijk gewonnen van een matig spelend Heerenveen. Er waren slechts drie minuten voor nodig om de score te openen want Lasse Schöne schiet tijdens zijn 250ste wedstrijd van enorme afstand binnen 0-1. Ajax lijkt na deze treffer de smaak te pakken te hebben en blijft aanzetten en in de achtste minuut schiet Donny van de Beek net voor langs. De druk blijft het eerste kwartier op de ketel en tot die tijd heeft de thuisploeg niet veel te vertellen.

Pages

Subscribe to fotoverslag