fotoverslag

Winst bij Tottenham Hotspur plaatst Ajax in een uniek rijtje

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zich met de 1-0 winst tegen en bij Tottenham Hotspur in een uniek rijtje geschoten. Ajax heeft zowel de uitwedstrijd in de achtste als die in de kwart- én halve finale in dit Champions League-seizoen gewonnen. Alleen Bayern München (2012/2013) en Real Madrid (2017/2018) wisten dit ooit te presteren. En dat biedt perspectief, want beide clubs wonnen later dat seizoen de Champions League.

Bekijk hier ons fotoverslag van Tottenham Hotspur – Ajax

Ten Hag: ’We moeten volgende week nóg beter zijn om finale te halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax-trainer Erik ten Hag staat met zijn ploeg na de 1-0 overwinning bij Tottenham Hotspur op de drempel van de Champions League-finale, maar de coach wil nog niets weten van een beslissing „In de eerste fase hebben we echt goed gevoetbald, gedomineerd zelfs”, aldus de coach voor de camera van Veronica. „We maken ook een goede goal, maar na de wissel van Moussa Sissoko voor Jan Vertonghen bracht Tottenham meer power in het veld. Daar gingen we goed in mee, alleen waren we daardoor te onrustig aan de bal”, had Ten Hag gezien.

Ajax zet grote stap naar finale door 0-1 winst in eerste duel tegen Spurs

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een geweldige stap in de richting van de finale van de Champions League gezet! De ploeg van Erik ten Hag won in Londen met 1-0 van Tottenham Hotspur en moet het volgende week woensdag in de eigen Johan Cruijff ArenA afmaken. Donny van de Beek kroonde zich in het nieuwe stadion van Tottenham tot matchwinaar. De veelzijdige middenvelder, die in de vorige uitwedstrijd in de Champions League (bij Juventus) ook al voor de eerste Ajax-goal zorgde, was na een kwartier het eindstation van een prachtige aanval.

Pages

Subscribe to fotoverslag