fotoverslag

‘Fenerbahçe mengt zich in strijd om Lainez’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is zo goed als rond met de Mexicaanse buitenspeler Diego Lainez en de speler van Club America zou in de winterstop de overstap naar Ajax kunnen maken. Toch heeft Ajax er een serieuze concurrent bijgekregen want ook Fenerbahçe zou wel wat zien in de diensten van het talent, zo weet het Turkse Fotospor te melden. Saillant detail is dat Lainez een Turkse vriendin heeft maar hoeveel mevrouw Lainez te vertellen heeft is niet duidelijk.

Ten Hag: ‘Een goal kan een boost geven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Uiteraard was Erik ten Hag na afloop van de met 1-1 gelijk gespeelde wedstrijd tegen Benfica blij dat Ajax zich hierdoor heeft verzekerd van Europees voetbal. Geweldig was het spel van Ajax zeker niet, maar de inzet valt te prijzen, aldus de conclusie van de trainer. ‘We moeten de lat ietsjes hoger leggen. Het was een van de doelstellingen, zeker na vorig seizoen om te overwinteren in Europa’, aldus de coach van Ajax. ‘We hadden vooraf afgesproken hoog op te spelen en het initiatief te nemen.

Fotoverslag Benfica – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax slaagde er in een gelijkspel weg te slepen bij Benfica: 1-1. Daardoor is de club verzekerd van overwintering in Europa en ligt de volgende ronde van de Champions League zelfs voor het grijpen. Het was een spannend potje in Lissabon. Hierbij ons fotoverslag van deze wedstrijd.

App-gebruikers: bekijk de foto’s via deze link op onze website AjaxFanzone.NL

Pages

Subscribe to fotoverslag