fotoverslag

Sterk Ajax vergeet trekker over te halen maar pakt punt in München: 1-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Een sterk Ajax heeft dinsdagavond in de Champions League verrassend gelijkgespeeld tegen Bayern München, maar had de volle buit voor het grijpen. De ploeg van Erik ten Hag, die in de Allianz Arena bij vlagen indruk maakte, stapte uiteindelijk met een 1-1 gelijkspel van het veld waar het eigenlijk met 2-3 of zelfs 2-5 had kunnen winnen.

Bekijk hier ons fotoverslag van deze wedstrijd

Ajax vergeet te scoren in Kiev, maar gaat zonder problemen naar Champions League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zich verzekerd van deelname aan de groepsfase van de Champions League. Na de 3-1 winst van vorige week tegen Dynamo Kiev was een 0-0 gelijkspel in Oekraïne voldoende. Ajax kreeg echter kans op kans om een ruime overwinning te boeken, met onder meer een penalty van Dusan Tadic. Gescoord werd er echter niet, maar de vreugde na afloop was er niet minder om. Ajax sluit daarmee een lange weg richting het hoofdtoernooi succesvol af.

Beter dan winst op een sfeervol Europees avondje kan niet!

Bron: www.ajaxlife.nl

Een Europees avondje om te koesteren en dit is pas de voorronde! © Sjoerd Tullenaar

Michel Preud’homme moet een déjà vu beleefd hebben. Iedere keer als de trainer zich meldt in de Johan Cruijff Arena, is de sfeer fantastisch. Dat was zo op 15 mei 2011, dit was opnieuw het geval tijdens Ajax - Standard Luik. Het levert heerlijke plaatjes op!

Ajax had nog niks en Ajax heeft nog steeds niks, maar de waarde van de winst op de Belgen kan wel eens groot zijn. Juist na de grote teleurstelling van zaterdag was er behoefte aan een oppepper. Die kregen we!

Pages

Subscribe to fotoverslag