Darts Live: volg gratis live streams van Sydney Darts Masters bij Unibet

Bron: www.nieuwslog.nl

Vanmiddag worden de kwartfinales van de Sydney Darts Masters in Australië afgewerkt. Bij Unibet is het mogelijk om deze vier wedstrijden live via de gratis streams te bekijken. Door het tijdsverschil met Australië worden de wedstrijden midden op de dag, om 12:00, al uitgezonden.

Het concept van de Sydney Darts Masters is simpel: de 8 grootste spelers uit Europa spelen tegen 8 lokale darters. Je moet je niet vergissen in de kwaliteit van de Australische darters, zo schakelde de lokale held Clinton ‘Tic’ Bridge in de eerste ronde Raymond van Barneveld op spectaculaire wijze uit.

In de kwartfinale neemt Bridge het nu op tegen Van Gerwen. Van Gerwen is uiteraard de grote favoriet om de wedstrijd te winnen. Bij Unibet staat een overwinning van Van Gerwen genoteerd op 1 : 1.04, dus afgaande op de cijfers zou het een makkie moeten worden. Maar goed vooraf werd er ook vanuit gegaan dat van Barneveld makkelijk door de eerste ronde zou komen, het kan dus nog een spannende wedstrijd worden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/54970-darts-live-volg-gratis-live-streams-van-sydney-darts-masters-bij-unibet/

Gegevens

Onderwerpen: Live stream
Tags: Unibet