Ajax verliest schlemielig van Celtic

Ajax was minstens gelijkwaardig aan Celtic maar verloor toch met 2-1 door een onnodige penalty en een van richting veranderd schot.

Ajax kreeg enkele goed uitgespeelde kansen maar o.a. Poulsen schoot op de paal. Ajax had Celtic in de tang maar kwam toch op achterstand. Denswil gaf onnodig een penalty weg en Celtic pakte het cadeau uit vanaf de stip, 1-0 een minuut voor rust. In de tweede helft hetzelfde scenario. Ajax had eigenlijk geen kind aan Celtic. Serero had nog een 100 procent kans na een mooi uitgespeelde aanval maar miste en 1 minuut later lag hij bij Ajax in de goal. Het schot werd 2 keer van richting veranderd onder andere door Denswil. Schlemielig is het woord: 2-0. Invaller Schone deed nog wat terug in de blessuretijd maar het was te laat. 2-1 was de eindstand.

Meer op ons forum: [CL] Celtic FC – Ajax

The post Ajax verliest schlemielig van Celtic appeared first on AjaxTotaal - Ajax nieuws & forum site..