Ajax weet tweede duel in Indonesië niet te winnen

Bron: www.ajaxlife.nl

Denswil maakt het laatste Ajaxdoelpunt van het seizoen.© De Brouwer

Het is de Ajacieden niet gelukt om ook de tweede wedstrijd op Indonesische bodem winnend af te sluiten. Ajax bleef teken Persib Bandung steken op een 1-1-gelijkspel. De eindstand was al bij rust bereikt.

Stefano Denswil was bij beide doelpunten betrokken. De centrale verdediger kopte halverwege de eerste helft raak uit een corner en speelde vlak voor rust een hoofdrol bij de gelijkmaker van Persib.

Denswil lijkt niet de tegenstander, maar teamgenoot Ruben Ligeon onderuit te glijden. Daarna is het zelfs voor Makan Konaté een koud kunstje om te scoren tegen Ajax. Helemaal vervelend is dat Ligeon de wedstrijd niet kan vervolgen vanwege een enkelblessure.

Eerder deze trip raakte Lucas Andersen al geblesseerd, ook aan de enkel. Zonder Ligeon kregen beide ploegen in de tweede helft wat kansen, maar gescoord werd er niet meer. Christian Poulsen volbracht zijn allerlaatste wedstrijd in Ajaxshirt met de aanvoerdersband om zijn arm.

Voor Ajax is het seizoen nu echt afgelopen. Er resteert slechts nog een terugvlucht naar Amsterdam en dan begint officieel de vakantie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15651