FIFA WK voetbal: voorspellingen en speelschema van 23 juni: Oranje-Chili

Bron: www.nieuwslog.nl

Op het FIFA WK voetbal hebben alle landen nu twee wedstrijden gespeeld, het Wereldkampioenschap is dan ook in een belangrijke fase beland. In de laatste groepswedstrijd zal ten slotte bepaald worden wie er definitief eerst en tweede in de poule worden.

In deze fase van het kampioenschap zullen er vier wedstrijden per avond gespeeld worden, de twee wedstrijden van dezelfde poule zullen om dezelfde tijdstippen gespeeld worden. Vandaag (maandag 23 juni) zal de ontknoping plaats vinden in Groep A en in Groep B. De winnaar van Groep A zal het in de achtste finales opgaan nemen tegen de nummer twee in Groep B, en de winnaar van Groep B moet tegen de nummer twee van Groep A.In Nederland wordt natuurlijk uitgekeken naar de wedstrijd tussen Oranje en Chili, maar de wedstrijd in Groep A tussen Kroatiƫ en Mexico wordt waarschijnlijk de spannendste wedstrijd op de avond, omdat beide landen zich nog kunnen kwalificeren voor de achtste finales.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1237712-fifa-wk-voetbal-voorspellingen-en-speelschema-van-23-juni-oranje-chili/

Gegevens

Tags: Voetbal