FIFA WK Voetbal 2014: Speelschema Kwartfinales

Bron: www.nieuwslog.nl

Alle achtste finales van het FIFA Wereldkampioenschap Voetbal zijn gespeeld, daardoor kunnen we nu het WK speelschema van de kwartfinales invullen.

Alle groepswinnaars wisten ook hun achtste finales te winnen, waardoor er drie krakers van kwartfinales op het programma staan. Nederland heeft heel veel geluk gehad, en treft in de achtste finales Costa Rica, het team dat gezien wordt als het slechtste team dat de kwartfinales heeft gehaald.

De eerste kwartfinale aanstaande vrijdag is een Europese kraker: Frankrijk tegen Duitsland. Beide landen speelde dit WK verrassend goed, waardoor het een echte kraker lijkt te worden. Het zal het duel worden tussen de spitsen Müller en Benzema. Zal één van de twee beslissend weten te zijn?Later op de vrijdag avond zal Brazilië het moeten opnemen tegen Colombia. Brazilië heeft tot op heden tijdens dit WK nog niet weten te overtuigen, terwijl Colombia juist goed voetbalt. Het lijkt de ingrediënten te hebben voor een spannend Zuid-Amerikaans onderonsje. Topscoorder James Rodríguez tegen superster Neymar Jr.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1238241-fifa-wk-voetbal-2014-speelschema-kwartfinales/

Gegevens