De Boer: 'Eto'o zou fantastisch zijn'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax versterkte zich deze zomer al met Richairo Zivkovic, die overkwam van FC Groningen en met Arek Milik, die wordt gehuurd van Bayer Leverkusen. Toch is een extra spits geen overbodige luxe, naarmate het seizoen vordert raken spelers vermoeid en daardoor is afwisselen een zeer goede optie. Maar is Eto'o nu haalbaar voor Ajax, of niet? Dat is de hamvraag.

De Boer legt in gesprek met de NOS uit dat Eto'o positief reageerde tijdens het gesprek dat plaatsvond. 'Hij wil graag Champions League spelen, dat spelen wij, en hij kan een leider zijn, die zoeken wij. Het zou dus fantastisch zijn als hij bij ons zou komen voetballen, maar er zijn vast meer clubs die achter zijn handtekening aanzitten', aldus De Boer. 

Eerder deze week zou Eto'o met Michael Kinsbergen en Marc Overmars in Parijs hebben gesproken. 'Van Marc hoorde ik dat het een positief gesprek was', weet de succestrainer van Ajax.

De Boer speelde als speler eens tegen de spits. 'Hij speelde me door mijn benen en ik zag hem niet meer terug. Ja, volgens mij scoorde hij toen', weet de fanatieke oud-voetballer nog haarfijn te vertellen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/80792/fdb-.html