Jong Ajax onderuit tegen MVV

Al na vijftien minuten stond MVV op een riante voorsprong. De openingstreffer kwam van Sven Braken, die een rebound verzilverde. Jordy Croux verzorgde met een intikkertje de 0-2. Enkele minuten later was het Niels Vorthoren, die vanuit een hoekschop de volgende goal tegen de touwen kopte. Jong Ajax probeerde aan te zetten, maar het lukte de Amsterdammers niet om echt gevaarlijk te worden.

In de tweede helft kwamen die wel, maar pogingen van Elton Acolatse, Robert Muric en Django Warmerdam werden niet omgezet in doelpunten. Muric bleef af en toe dreigend, maar hij deelde enkel kleine speldenprikjes uit. Tot grote kansen kwam Ajax niet, tot de laatste minuut. Na een sterke actie van Acolatse rondde Milan Vissie voortreffelijk af: 1-3.

Opstelling Jong Ajax: Mous; Owusu, Tete, Van Bruggen, Lartey Sanniez; Sporkslede, Menig, Warmerdam; Muric, Hendriks en AcolatseWissels Jong Ajax: Van Bladeren, Mirani, Noordhoff, Vissie, Bakker en Höner