Galasek: ‘Ik heb bij Ajax mijn mooiste tijd gehad en dat wens ik Cerny ook toe’

Bron: ajaxfanzone.nl

Tomás Galásek kwam van 2000 tot 2006 uit voor Ajax en groeide er uit tot een leider en de aanvoerder op het middenveld. De 42-jarige oud-prof volgt nu met bovenmatige interesse zijn landgenoot Vaclav Cerny. Cerny is pas 18 en staat nog aan het begin van zijn profloopbaan, maar Galásek hoopt dat de vleugelspeler een belangrijke speler kan worden voor Ajax.

Galásek is blij dat Cerny de keuze voor Ajax gemaakt heeft, zo zegt in een interview met Ajax Showtime. “Ik moet zeggen dat hij een goede keuze heeft gemaakt toen hij andere topclubs afwees. Daar heeft zijn vader, die jeugdcoach is, een goede rol in gespeeld. Hij had ook ergens anders meer geld kunnen verdienen. Cerny bewandelt gewoon de goede weg. Bij Ajax kan hij zich goed verder ontwikkelen. ”, aldus Galásek. Galasek raadt Cerny aan vooral te genieten van alles wat hij leert en meemaakt bij Ajax. “Ik heb daar mijn mooiste tijd gehad en dat wens ik hem ook toe.”

Bron: Ajaxshowtime

Likes(52)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/11/galasek-ik-heb-bij-ajax-mijn-mooiste-tijd-gehad-en-dat-wens-ik-cerny-ook-toe/

Gegevens

Onderwerpen: Jeugd, Buitenspeler
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax