Younes: “Vertrouwen van de trainer pept me op”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amin Younes is geregeld betrokken bij kansen van Ajax. De speler heeft zijn draai gevonden en zit lekker in zijn vel, zo vertelt hij aan de NOS. “Zeker, maar volgens mij steekt iedereen in de ploeg in bloedvorm. Iedereen wil spelen en de concurrentie is hevig. Iedereen werkt hard. We moeten vooral een eenheid zijn, allemaal ons best doen en wedstrijden winnen.”

Dat hij zo goed in vorm is, komt volgens hem door het harde werken. “Ik probeer elke dag dingen uit. Dat willen de mensen zien en de trainers ook. Ik probeer gewoon mijn kwaliteiten te benutten. Ik ben blij dat ik het vertrouwen van de trainer en de ploeg krijg. Dat pept me op en dan lukt er veel meer.”

Voor Frank de Boer is Younes zeker van zijn basisplek: “Op dit moment doet Amin het vrij aardig op die positie, dus ik heb geen reden om Fischer op te stellen.” Zelf heeft hij ook zijn plek in het team gevonden. “Ik voel me vanaf dag 1 al lekker in Amsterdam. Het duurt een paar weken voor je je draai vindt, maar ’t ging bij mij best wel snel. Helaas was ik bij m’n komst geblesseerd, maar het ging al snel weer beter. Ik ben tevreden, maar probeer elke dag beter te worden.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/younes-vertrouwen-van-de-trainer-pept-me-op/