AS Monaco

Analyse Lille: Meer dan alleen fysiek sterk

Bron: www.ajaxshowtime.com

Een nieuw Champions League-seizoen staat voor de deur en dat betekent automatisch nieuwe Europese opponenten die Ajax moet zien te verslaan. Dinsdag is Lille OSC de eerste tegenstander en dat belooft een zware dobber te worden. Vorig seizoen werden de Fransen best of the rest achter Paris Saint-Germain in Ligue 1 en plaatsten ze zich direct voor het miljardenbal. In dit stuk worden ze onder de tactische loep gelegd. 

Telegraaf: ‘Ajax en Nice mondeling akkoord over transfer Dolberg voor 20 miljoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

OGC Nice  heeft een mondeling akkoord bereikt met Ajax over de transfersom van ruim 20 miljoen euro voor Kasper Dolberg, zo meldt De Telegraaf. Ook Dolberg zelf is met Nice op hoofdlijnen akkoord over een meerjarige verbintenis en definitieve overeenstemming lijkt een kwestie van tijd. Daarmee zou er een einde komen aan het huwelijk tussen het Deense talent en Ajax.

Ceferin voelt met Ajax mee: "Moeten dat soort clubs beschermen"

Bron: source

De UEFA-baas Aleksander Ceferin denkt eraan om de opzet van de Champions League enigszins te veranderen. Omdat Ajax - en in een eerder stadium AS Monaco al - na een groot succes in het miljardenbal de volgende editie van het toernooi weer moet instromen in de voorronde, kan dat oneerlijke concurrentie zijn. De voetballers van dergelijke succesvolle teams zijn zomers langer actief bij de nationale teams en worden bovendien mogelijk verkocht.

Pages

Subscribe to AS Monaco