Dijks betrokken bij ongeluk met scooterrijder

Bron: www.ajaxlife.nl

Dijks liep verder geen fysiek ongemak op bij het ongeluk. © Pro Shots

We weten niet of het de schuld van Mitchell Dijks was, we weten niet precies hoe het slachtoffer er aan toe is en ga zo maar door. Maar soms zijn dingen nu eenmaal nieuws als je Ajacied bent: Dijks was zondag betrokken bij een ongeluk.

Dijks was op de terugweg van een bezoek aan de Amsterdam Arena, waar hij zijn ploeggenoten niet verder zag komen dan een 2-2-gelijkspel tegen FC Utrecht. Net als in het verloren uitduel kwam de linksachter, die een wat pijnlijke voet heeft, niet in actie.

De nummer 35 van Ajax woont in Amstelveen. Daarmee is direct verklaard waarom de Oranjebaan in dit geval de plaats van het ongeval was. Als we het allemaal goed begrijpen, stelde Dijks na het ongeluk direct Ajax op de hoogte van hetgeen er was gebeurd.

Dijks ging vervolgens met de politie mee naar het bureau om een verklaring af te leggen. Op foto's is te zien dat de scooterrijder in aanraking kwam met de zijkant van de Mercedes van Dijks. De auto ligt aardig in de prak, de scooter is er waarschijnlijk niet veel beter aan toe.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19645

Gegevens