“Komende duels moet het tien keer beter”

Davy Klaassen erkent dat Ajax zondag door het oog van de naald is gekropen. De Amsterdammers kregen twee minuten voor tijd een strafschop waaruit Arek Milik de 2-2 maakte. “Het was geen penalty, we hebben heel veel mazzel gehad”, vertelt Klaassen in gesprek met FOX Sports.

De Amsterdammers keken na 84 minuten nog tegen een 0-2 achterstand aan en een goed resultaat leek er eigenlijk de hele wedstrijd niet in te zitten. De Ajax-aanvoerder baalt van het slechte optreden van de thuisploeg. “Dit was een heel slechte wedstrijd. Met de 2-2 ben ik heel blij, want in principe ging vandaag alles fout. Ik weet niet of het de druk is, daar moeten we toch aan gewend zijn.”

Komende woensdag speelt Ajax tegen Heerenveen. De ploeg van trainer Frank de Boer zal dan stukken beter van de dag moeten komen. Met nog drie wedstrijden te gaan, staat Ajax nu op doelsaldo eerste. “De komende duels moet het tien keer beter”, besluit Klaassen.