Ziyech: ‘Je moet elkaar in wedstrijden leren begrijpen’

Hakim Ziyech gaf zondagmiddag zijn visitekaartje af en uit zijn voorzet wist Nick Viergever uiteindelijk de belangrijke 1-0 tegen de touwen te koppen. Toch is Ziyech gematigd tevreden over zijn debuut bij Ajax waarin hij volgens eigen zeggen nog zoekende was op de rechtsbuiten positie.

‘De ontvangst was prima en met mijn vrije trap had ik een groot aandeel in de overwinning. Toch kan het nog veel beter want ik leed teveel balverlies in de eerste helft maar dat ging na rust stukken beter. We moeten elkaar nog leren begrijpen in wedstrijden en dan zullen combinaties ook sneller verlopen. Soms gaat het alleen om het resultaat en zijn de drie punten belangrijker dan goed spelen. En nu was het spel niet al te best, maar we wonnen. Dat was het voornaamste. Het kan alleen maar beter gaan’.

Bron: De Telegraaf