Ajax bezorgt supporters de perfecte zaterdagavond

Bron: www.ajaxlife.nl

Twee Colombiaanse kopgoals, heerlijk! © Pro Shots

Zo zeg, dat was leuk! Als je na een gewonnen bekerwedstrijdje hoort dat Ajax een luxeprobleem heeft, dan wil je daar graag bewijs van zien. Dat bewijs werd zaterdag geleverd. De Ajacieden rolden, ondanks wat vroege schrik, PEC Zwolle met 5-1 op en het was allemaal best prima.

Het is zonde dat er nog veel lege plekken te zien waren in de Amsterdam Arena. Als Ajax zo speelt, verdient de ploeg van Peter Bosz absoluut beter. We hebben jaren lopen klagen over het spel dat ons werd voorgeschoteld en nu dreigt het leuk te worden, dus dan moet het stadion volstromen.

Dat is een dingetje voor de toekomst, zoals er wel meer voor de toekomst is. Ajax wint binnen een paar dagen tijd van twee laagvliegers, eerlijk is eerlijk, maar het belooft veel goeds. Het plan van Bosz begint steeds beter te landen bij zijn spelers en vijf keer juichen is niet niks.

Bosz is ook nog zo slim om jongens als Van de Beek, Cassierra en Riedewald te laten invallen, zodat iedereen weer blij is. Ook Ziyech is blij, net als Sánchez, Dolberg en Traoré. Valt er op een zaterdag als deze nog meer te wensen? Nee, eigenlijk niet.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20477