Ajax Vrouwen nog steeds onverslaanbaar

De Ajax Vrouwen zijn tot op heden niet te kloppen. Na 7 wedstrijden in de Eredivisie hebben ze nog altijd de maximale score. Vrijdag werd Telstar met 3-0 verslagen dankzij goals van Kelly Zeeman, Marjolijn van den Bighelaar en Dominique Vugts.

Zeeman verving van Lunteren in de basis en bekroonde die basisplaats al na 5 minuten met een goal. Uit de kluts maakte zij de 1-0. Na krap een halfuur spelen verdubbelde Ajax de score, toen Van den Biggelaar uit een corner schitterend raak schoot. Het was alweer haar zesde goal van het seizoen.

In de tweede helft liep Ajax uit naar 3-0, maar er waren kansen op meer. Desondanks kunnen de Ajax Vrouwen tevreden terugblikken op het duel. Volgende week staat een topper op het programma: de Ajax Vrouwen gaan dan op bezoek bij nummer 2 FC Twente.

Scoreverloop: 4. Zeeman 1-0, 28. Van den Bighelaar 2-0, 68. Vugts 3-0

Opstelling: Ajax Vrouwen: Sarasola, Hoogendijk, Koster, Vd Linden, Philtjens, Kaagman, Zeeman (46. Van Lunteren), Oudemast (81. Hassett), De Ridder (63. Vugts), Vd Bighelaar, Verhoeve