Bosz boos over eerste helft: ‘Echt onwaardig voor Ajax’

Peter Bosz keek zondagmiddag, net als veel supporters, met veel ongeloof naar de eerste helft van de wedstrijd tegen AZ waarin Ajax met een beetje pech al snel op een 3-0 achterstand had kunnen staan. Bosz laat tegenover het AD weten dat hij dan ook flink uit zijn dak is gegaan in de rust van de wedstrijd. ‘De instelling in de eerste helft was beneden alle peil en AZ deed het gewoon goed en keek hoe ver het mocht gaan van scheidsrechter Van Boekel. Maar ik heb daar geen problemen mee. Wel met onze instelling. In de tweede helft leggen wij AZ wel onze wil op en pakken wij ook nog eens bijna de overwinning. Een gelijkspel kan gebeuren maar  ik ben vooral boos over de eerste helft’.