Kluivert: “Wij zijn Ajax, wat kom je hier doen?”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was voor Justin Kluivert een mooie zondag: hij hoorde op de dag zelf dat hij zou starten tegen Feyenoord en werd vervolgens ook nog eens verkozen tot Man of the Match in het met 2-1 gewonnen duel.

Volgens de jonge linksbuiten zal de nederlaag voor Feyenoord zeker een klap zijn: “Wij waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Zij hadden helemaal niks te vertellen”, aldus Kluivert tegen ELF Voetbal. Ziyech sloot zich daarbij aan: “Dit gaat zeker tussen de oortjes zitten.”

Wie zeker nog wel even terug zal denken aan het duel, is Rick Karsdorp. De back moest zich in de rust laten vervangen wegens een blessure, maar werd daarvoor af en toe flink zoek gespeeld door Kluivert:  “Het waren zeker mooie duels. Het ging er gelijk hard op ja. Je wilt zo’n jongen laten zien wie je bent. Ik bedoel: wij zijn Ajax, wat kom je hier doen”, aldus Kluivert vol bravoure.

Tegen Feyenoord speelde hij op links, zijn favoriete positie. Ziyech was tevreden over de samenwerking: “Justin is een andere speler dan Amin. Het maakt hem niet uit of je hem in zijn voeten of in de diepte aanspeelt. We voelden elkaar vandaag blind aan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/kluivert-wij-zijn-ajax-wat-kom-je-doen/

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Blessure