Van Wijk: ‘RvC Ajax gepasseerd en geen kans gehad om te bemiddelen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Leo van Wijk, voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Ajax, heeft vrijdagavond een opmerkelijke uitspraak gedaan aangaande de onenigheid die er speelde tussen Peter Bosz en het technisch hart. Volgens Van Wijk is de RvC van Ajax te laat ingelicht en was een vertrek van Bosz niet meer te voorkomen.

‘De Raad van Commissarissen is pas eind april op de hoogte gesteld van de discussie rondom Bosz terwijl de trainer in januari al zijn onvrede kenbaar heeft gemaakt’, zegt Van Wijk op de Algemene Aandeelhoudersvergadering. ‘Wij zijn als het ware gepasseerd en waren graag eerder ingelicht door beide partijen (Bosz en Van der Sar, red) en hebben hun daarop aangesproken. Het is niet gelukt om tot een onderlinge oplossing te komen. Het is geen verrassing dat dit pas zo laat bij ons kwam, juist omdat er was afgesproken om het niet naar voren te brengen bij de RvC. Toen we op de hoogte werden gesteld, was de verwijdering al dermate groot en kwam ook Borussia Dortmund langs’.

Bron: Ajaxlife

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/11/11/van-wijk-rvc-ajax-gepasseerd-en-geen-kans-gehad-om-te-bemiddelen/

Gegevens